vegosessan.blogg.se

Om veganism och vegetarisk livsstil! Mail: vegansessan@gmail.com

Vegantipset! Coop X-tra lättmajonnäs

Kategori: Otippade vegotips!

Finns många veganska saker därute som man kan hitta till nycket billigare pris än de som är märkta veganska. Nackdelen är väl att de billiga alternativen inte brukar vara ekologiska osv, men väljer ändå att ta upp dem. Ibland har man inte råd att köpa det dyraste och då är det bra att veta vilka billiga alternativ som också är veganska.
 
En viktig ingrediens i vanlig majonnäs brukar vara ägg, men i Coop X-tras lättmayo finns inga ägg! Bra till sommarens smrgåstårta!
 
 

Vår kokbok Vegan

Kategori: Böcker, Vi lagar mat!

Klickade hem Vår Kokbok Vegan häromdagen och fick den idag. Den är fin och mysig och lärorik, men får ge en bättre recension senare.

Tycker tyvärr att boken är i ett mindre format än jag önskade mig. Tror att den varit större i format när jag sett den i butik, men kan ha blandat ihop den med någon annan. 

Jag och äldste sonen slängde ihop en plåt veganska chokladmuffins tidigare. Inte från denna bok, utan något vi hittade på. De är på avsvalning nu. Hoppas att de blir goda!

Haha plåten ser inte så vidare fräsch ut på bilden men äsch. Det är bara vi som ska äta. :) 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Kategori: Allmänt, Personligt

Den här bloggen handlar mest om vegetarisk mat (vegansk och raw food främst) och vegansk och vegetarisk livsstil! Det är inget nytt numera, men ville ändå starta bloggen :)! Håll gärna en god ton i kommentarer och jag vet inte allt om veganism och är inte perfekt och tycker inte heller att perfektionism är något som är hälsosamt att sträva efter i livet, även om man vill göra så bra man kan med det man har.
 
Ingen kan göra allt men alla kan göra något!